Broadway konditori

Broadway konditori hittar du i Norrköping och får absolut inte missas. Broadway är ett av de absolut äldsta caféerna i Norrköping och byggdes så tidigt som 1946. För dig älskar 50-tal så är detta stället för dig då inredningen verkligen gör allt för att hylla det svenska 50-talet. Förutom fantastiskt kaffe så serveras här även enklare luncher. En snabb titt på en veckas meny visar att det serveras både pasta, wallenbergare, stekt spätta, köttbullar och kycklingfilé så du har mycket att välja på. Självklart finns även soppor och vegetariska alternativ.

Just nu hittar du på Café Broadway även en utställning av Leizy Larssons tavlor och det går även att köpa på plats.

Broadway här förutom sitt underbara kaffe mest känt för att vara musikgruppen Eldkvarns stamställe. För dig som kan ditt Eldkvarn så vet du nu varifrån de fick namnet till skivan ”kungarna på Broadway”.

Café Broadway har just nu ett snittbetyg på hela 4,2 av 5 möjliga på cafekartan.se vilket visar att deras kunder är mycket nöjda med detta underbara café. Vill du trots det ha mer förslag kan du här hitta andra bra caféer i Norrköping.Cafe Broadway i Norrköping